Sobe Vlado

Dobro došli u Daruvar!!

Dobro došli

Dom je tamo gdje je srce kaže jedan lijep stih. Stoga je naš cilj pružiti Vam srce u našem domu za vrijeme Vašega odmora. Ugodan san u tišini i opuštajuća atmosfera idealno je rješenje za bijeg od suvremenog užurbanog načina života. Ljeti pjev ptica i zeleni parkovi, a zimi snježna idila okruženje je u kojemu Vas želimo ugostiti.

Daruvar

Daruvar se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, u zapadnom dijelu pokrajine Slavonije. Udaljen je 125 km od glavnog grada Zagreba i oko 130 km od Osijeka. Smješten je u brežuljkastom predjelu podno planine Papuk, u Poilovskoj zaravni, na plodnim nanosima iz pleistocena.

Sobe za odmor Vlado smještene su u samome centru grada Daruvara. Centar je udaljen svega stotinjak metara, a Daruvarske toplice i bazeni svega dvjestotinjak. Nedaleko nas nalaze se i restorani, vinske ceste, izletište i cjelokupna ponuda grada

Smještaj

Sobe su smještene u obiteljskoj kući. U prostoru kuće nema vlasnika. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, uz mogućnost korištenja jednog dodatnog ležaja. Kuća je građena u starinskom stilu. Potpuno je odvojena od stambenog prostora vlasnika što Vam daje potpunu privatnost. Galeriju slika, ponudu i cjenik možete potražiti na našim web stranicama.
Radujemo se budućoj suradnji. otvoreni smo za sve Vaše upite.